4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu

 mailto function with Hotmail
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
scottd78
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 18 May 2003
Posts: 27

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 12:16 am (12 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Hello,

I have several e-mail links on my web site (ww.4sqt.com) which use the mailto function. When I try sending an e-mail to myself from my own website, with Hotmail set up as my default e-mail program in Internet Options, it gives me an error message -- http -- 404-- file not found.
A friend tried the same thing yesterday, with Hotmail as the default e-mail program on his computer, and it worked fine, but today it doesn't work. The mailto function works fine with Outlook Express set up as the default e-mail program. It seems like there is some sort of problem with Hotmail. Thanks in advance for any help or advice.

Scott
OfflineView User's ProfileFind all posts by scottd78Send Personal MessageVisit Poster's Website
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   




You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Page generation time: 0.064647 seconds :: 17 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme