4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu

 Help with PHP
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
OgreINC
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 07 Aug 2003
Posts: 15

PostPosted: Thu Aug 07, 2003 5:11 pm (14 years, 2 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Its my first time coding with php and I tried the code:

Code:
<?php

phpinfo();

?>


and it gave me an internal server error, which showed up in the error log like this:

Thu Aug 07 13:07:53 2003] [error] [client ***.***.***.***] Premature end of script headers: php.exe

any idea what i'm doing wrong?
OfflineView User's ProfileFind all posts by OgreINCSend Personal MessageAOL Instant Messenger
jayant
Team Member



Joined: 07 Jan 2002
Posts: 262
Location: New Delhi, India

PostPosted: Fri Aug 08, 2003 2:58 pm (14 years, 2 months ago) Reply with QuoteBack to Top

are you running php as cgi or as apache module? which os? which webserver?

see the Googled result

________________________________
Jayant Kumar
Member of the 4WebHelp Team
Nibble Guru - Computing Queries Demystified
GZip/ Page Compression Test
OfflineView User's ProfileFind all posts by jayantSend Personal MessageVisit Poster's WebsiteYahoo MessengerMSN Messenger
OgreINC
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 07 Aug 2003
Posts: 15

PostPosted: Wed Aug 20, 2003 3:09 am (14 years, 2 months ago) Reply with QuoteBack to Top

CGI, WIN XP, Apache v2
OfflineView User's ProfileFind all posts by OgreINCSend Personal MessageAOL Instant Messenger
OgreINC
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 07 Aug 2003
Posts: 15

PostPosted: Wed Aug 20, 2003 1:40 pm (14 years, 2 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Thanks for your help, but i fixed it by copying all of the files from my dlls folder (inside of my php folder) to my php folder (the folder php.exe is in), on the advice of a friend that i sould do that regardless, and now the whole thing is working fine. Very Happy
OfflineView User's ProfileFind all posts by OgreINCSend Personal MessageAOL Instant Messenger
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   




You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Page generation time: 0.049366 seconds :: 17 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme