4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu
Please consider registering: registration is fast, easy and free! Benefits of registration:
  • Free advertising for your website: Every post in our forums goes towards a "credit" of ads, which are displayed on most pages of our forums. Each post gives you 400 ad impressions. To submit your ad, edit your profile.
  • Discount at TemplateMonster: All our members enjoy a 10% discount at TemplateMonster.com!
  • Private Messages: Exchange private messages with other members of the forums.
  • Message Tracking/Subscription: phpBB enables you to subscribe to threads which interest you, and will then email you when a reply is posted. phpBB also remembers which posts registered users have read during a session, which means you can keep track of which posts you have already looked at.

 phorum ips not showing lately!
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
keyo
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 14 Jun 2002
Posts: 4

PostPosted: Fri Jun 14, 2002 11:13 pm (12 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

hi

im one of those who paid for an f2s account in order to keep my free one. anyways, i have a phorum (www.irishhiphop.f2s.com/forum) going since last july but for the last few weeks the ip addresses of the users are not showing...
im wondering has anyone else running phorum on an f2s account have the same problem and/or if anyone has any suggestions how to remedy it?
could it be due to a change in the php version used by f2s?

many thanks
OfflineView User's ProfileFind all posts by keyoSend Personal Message
Ben
Senior WebHelper
Senior WebHelper


Joined: 08 Jan 2002
Posts: 431
Location: Liverpool - UK

PostPosted: Fri Jun 14, 2002 11:21 pm (12 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Hmm download the env script from this site and run that and see what variable gives the IP. It used to be HTTP_X_FORWARDED_FOR but they may have changed something?

________________________________
Ben Scott

Red and White Kop
OfflineView User's ProfileFind all posts by BenSend Personal MessageSend emailVisit Poster's Website
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Fri Jun 14, 2002 11:38 pm (12 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

keyo wrote:
hi

im one of those who paid for an f2s account in order to keep my free one. anyways, i have a phorum (www.irishhiphop.f2s.com/forum) going since last july but for the last few weeks the ip addresses of the users are not showing...
im wondering has anyone else running phorum on an f2s account have the same problem and/or if anyone has any suggestions how to remedy it?
could it be due to a change in the php version used by f2s?

many thanks

Follow Bens advice, also I thought I would point out PHP on that server has been upgraded to 4.1.2 on 16th of May according to our records, at the same time apache was upgraded to 1.3.24 if it's any help........
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
keyo
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 14 Jun 2002
Posts: 4

PostPosted: Sat Jun 15, 2002 12:42 am (12 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

thanks for the speedy replies!

ill look into both those suggestions, i cant seem to find the env script in the scripts section,where should i check for that?

thanks!
OfflineView User's ProfileFind all posts by keyoSend Personal Message
Ben
Senior WebHelper
Senior WebHelper


Joined: 08 Jan 2002
Posts: 431
Location: Liverpool - UK

PostPosted: Sat Jun 15, 2002 4:13 pm (12 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Hmm doesnt actually seem to be available in the scripts section

Just create a txt file with the following

Quote:
#!/usr/bin/perl


# Print content-type for HTTP/1.0 compatibility
print "Content-type: text/html\n\n";

# Print title and initial heading
print "<Head><Title>Environment</Title></Head>\n";
print "<Body><H1>List of all Environmental Variables</H1><HR>\n";

# Sort and print all environmental variables
foreach $key (sort keys(%ENV)) {print "$key = $ENV{$key}<br>\n";}

# Resolve REMOTE_HOST into name
$ip_address = $ENV{'REMOTE_ADDR'};
@numbers = split(/\./, $ip_address);
$ip_number = pack("C4", @numbers);
($name) = (gethostbyaddr($ip_number, 2))[0];
if (defined $name) {print "<HR>REMOTE_HOST resolves to: $name";}

exit;


and save it as env.cgi and upload and call it in your browser

________________________________
Ben Scott

Red and White Kop
OfflineView User's ProfileFind all posts by BenSend Personal MessageSend emailVisit Poster's Website
keyo
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 14 Jun 2002
Posts: 4

PostPosted: Tue Jun 25, 2002 11:09 am (12 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

hi

thanks for the info
i tried out the script, i dont see HTTP_X_FORWARDED_FOR
but i have REMOTE_ADDR = 136.201.27.206
and at the end of the page REMOTE_HOST resolves to: imedia-17.csis.ul.ie
, which is the one i should use?
thanks
OfflineView User's ProfileFind all posts by keyoSend Personal Message
Ben
Senior WebHelper
Senior WebHelper


Joined: 08 Jan 2002
Posts: 431
Location: Liverpool - UK

PostPosted: Tue Jun 25, 2002 4:44 pm (12 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Seems they have got rid of the squid caches then....

If you look at your code and find where it logs the IP you should be able to switch it to use remote_host

________________________________
Ben Scott

Red and White Kop
OfflineView User's ProfileFind all posts by BenSend Personal MessageSend emailVisit Poster's Website
keyo
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 14 Jun 2002
Posts: 4

PostPosted: Tue Jun 25, 2002 7:24 pm (12 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

YES!! Very Happy
i tried both remote_addr and remote_host, turned out remote_addr was the one that worked, thanks for helping me get this worked out folks!
cheers!
OfflineView User's ProfileFind all posts by keyoSend Personal Message
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   




You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

PoignantEase
Web design, coding, script installation, phpBB customisation - From a 4WebHelp team member



Page generation time: 0.0525 seconds :: 18 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme