4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu

 RewriteRule not working
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
kepler
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 08 Feb 2002
Posts: 37

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 6:51 pm (12 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Hi,

I must be doing something wrong. From another referrer I am able to push the images; here what I've putted:



RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?example.com/.*$ [NC]
RewriteRule \.(gif|jpg|js)$ - [F]


I took this code from another website. It didn't work. So, I tryed:



Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?example.com/.*$ [NC]
RewriteRule \.(gif|jpg|jpeg|js)$ /images/Volunteers_1.jpg


Still doesn't work. What's wrong?

Regards,

Kepler
OfflineView User's ProfileFind all posts by keplerSend Personal Message
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   




You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Page generation time: 0.059023 seconds :: 17 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme