4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu

 Alta Vista problems with my frames
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
vdub
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 19 Mar 2003
Posts: 10

PostPosted: Sat Oct 18, 2003 9:00 pm (14 years ago) Reply with QuoteBack to Top

i have a site which uses 3 frames top - side - centre. Unfortunealy an Alta Vista search links to the main centre frames and therefore doesnt display the top frame and side frame. The big problem being that the side frame has all the navigation for the whole site

How can i sort this out
OfflineView User's ProfileFind all posts by vdubSend Personal Message
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sun Oct 19, 2003 7:12 am (14 years ago) Reply with QuoteBack to Top

Hi,

Is this of help to you?

http://www.faqts.com/knowledge_base/view.phtml/aid/1654/fid/127

Daniel

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   




You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Page generation time: 0.045708 seconds :: 18 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme