4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu

 EcommerceDiscovery.com
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sat Dec 14, 2002 8:25 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Daniel wrote:
Ah... not working anymore Sad Very wierd...

I've emailed Support, but I think I know what they are going to say, that it's not their problem, and I don't know if it is, just about half of people can visit it, and half can't, and whats even weirder is, that it's not ISP Related, as about 60% of freedom2surf users can see the site, and 40% can't, which is very strange......
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 7:32 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Just was researching about our Data Centre, Looks like we're in good company in this new one, we are with some absloutely massive companies! :

http://www.equinix.com/ibx_partic.htm
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 7:35 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Doesn't stop the server from screwing up though Sad

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 8:09 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

This Server hasn't been at fault for the DNS Problems, it's your ISP.
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 8:16 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

That's not what I'm talking about. I'm talking about the hard disk problems on your original server.

Although I'm still having a hard time beleiving that it's my ISP when I can access it in the morning and not in the afternoon (may have been routing problems or may have been something else)...

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 8:23 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

It is your ISP. I have no concerns about that, because that we've had the datacentre, network provider, and Equinix themselves run loads of tests on this. There are no routing problems at equnix/cais/ardent because that the IP has been working throughout. Which clearly puts the blame at the ISP's door.

If it was a DNS Error, others would not be able to get through, and considering they can ping and access other sites on the same server without a problem, it clearly points to a DNS/Nameserver update problem at your end.

Don't believe me? Just to show how far behind your ISP is, I have checked my logs, when you did get onto freedom2support, you DIDN'T EVEN GET ONTO THE NEW SERVER!!!! You were sent to the temp one, which means your ISP's DNS servers are at least 120 hours behind real time. As that is when I changed them from it.
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 8:25 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

The Hard Disk Problem was not the hosts, It was The Tw@Ts that moved our server into the new datacentre if you asked me, as we had non stop trouble after it was moved from the old DC to the new one, the gits probbably damaged it.
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 8:26 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Or Perhaps they broke it and thought "Oh well, we have nothing to lose, we'll just give it a kick and see if it works" and it did, but the HD's head died.
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 8:29 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Don't believe me? Just got this from a machine in France On Wanadoo:
Quote:
C:\>ping www.freedom2support.co.uk

Pinging www.freedom2support.co.uk [205.252.89.145] with 32 bytes of data:

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 205.252.89.145:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms


205.252.89.145 is the server that died last Monday and .co.uk's DNS was changed just over 96 hours ago. Which means the DNS Servers have not updated at your end yet. Hell, it hasn't even picked up the temp server yet, let alone the new one.
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Ben
Senior WebHelper
Senior WebHelper


Joined: 08 Jan 2002
Posts: 431
Location: Liverpool - UK

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 10:03 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Justin wrote:
It is your ISP. I have no concerns about that, because that we've had the datacentre, network provider, and Equinix themselves run loads of tests on this. There are no routing problems at equnix/cais/ardent because that the IP has been working throughout. Which clearly puts the blame at the ISP's door.


Something odd is happening...

ns11.dnscamp.com and ns12.dnscamp.com do not resolve from freeserve's dns server

*** resolver1.svr.pol.co.uk can't find ns11.dnscamp.com: Server failed
*** resolver1.svr.pol.co.uk can't find ns12.dnscamp.com: Server failed

Alas they do seem to resolve with pipex, though so it could be freeserves problem, however given that Daniel has problems accessing the site then there may have been a configuration issue earlier that has now been resolved?

________________________________
Ben Scott

Red and White Kop
OfflineView User's ProfileFind all posts by BenSend Personal MessageSend emailVisit Poster's Website
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 11:05 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Ben wrote:
Justin wrote:
It is your ISP. I have no concerns about that, because that we've had the datacentre, network provider, and Equinix themselves run loads of tests on this. There are no routing problems at equnix/cais/ardent because that the IP has been working throughout. Which clearly puts the blame at the ISP's door.


Something odd is happening...

ns11.dnscamp.com and ns12.dnscamp.com do not resolve from freeserve's dns server

*** resolver1.svr.pol.co.uk can't find ns11.dnscamp.com: Server failed
*** resolver1.svr.pol.co.uk can't find ns12.dnscamp.com: Server failed

Alas they do seem to resolve with pipex, though so it could be freeserves problem, however given that Daniel has problems accessing the site then there may have been a configuration issue earlier that has now been resolved?


Thanks for that Ben, have alerted Support at the host about that, as that is a very very very strange problem. Been having a discussion with my host about it, and he's pretty perplexed about all of this, and I really do sympathise with him, as I've never seen anything so strange in all my life!
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Mon Dec 16, 2002 7:17 am (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Umm... Justin... When I went on your site before everyone else was on it, I had modified my c:\windows\hosts file, so it's nothing to do with my ISP. I have no trouble accessing the site anymore... Rolling Eyes

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Mon Dec 16, 2002 11:10 am (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Hi,

Yes, I know everything is fixed now. We rebooted the nameservers, the webservers, and reloaded all the DNS Records in the name servers., and everything seems to be fine now Smile
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Mon Dec 16, 2002 7:42 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Can Anyone get to forums.bluesweb.co.uk, because I can't!
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Mon Dec 16, 2002 7:43 pm (14 years, 10 months ago) Reply with QuoteBack to Top

I can Razz

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   


Go to page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Page generation time: 0.058034 seconds :: 17 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme