4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu
Please consider registering: registration is fast, easy and free! Benefits of registration:
  • Free advertising for your website: Every post in our forums goes towards a "credit" of ads, which are displayed on most pages of our forums. Each post gives you 400 ad impressions. To submit your ad, edit your profile.
  • Discount at TemplateMonster: All our members enjoy a 10% discount at TemplateMonster.com!
  • Private Messages: Exchange private messages with other members of the forums.
  • Message Tracking/Subscription: phpBB enables you to subscribe to threads which interest you, and will then email you when a reply is posted. phpBB also remembers which posts registered users have read during a session, which means you can keep track of which posts you have already looked at.

 Scrolling - aaaaarrrrggghhhh!!!!!
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Wed Aug 28, 2002 3:01 pm (12 years ago) Reply with QuoteBack to Top

Hey,

Any reason why you get this horrible horizontal scrolling on this page, I've had a look in the code and can't see a reason why it does it, it's using the same code as the other pages, and they don't give scrolling!

http://mobile.bluesweb.co.uk/sms/

Any advice would be appreciated as it's driving me mad!

Thanks!

Justin
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564
Location: London, UK

PostPosted: Wed Aug 28, 2002 4:03 pm (12 years ago) Reply with QuoteBack to Top

There are a number of problems with your HTML, although I don't know which is causing this:

  • You have a body tag in the middle of the page
  • You have unclosed <p> tags
  • You have a table which is 600 pixels wide (maybe that's too big?)

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal MessageVisit Poster's Website
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Wed Aug 28, 2002 4:11 pm (12 years ago) Reply with QuoteBack to Top

The coding irregulaties are how I code, I've never used </P> tags, just something I've never done to be honest!

The body tag is probbably parsed from a .php file somewhere, I'll find it sometime, but the problem was defo the 600 table, is now fixed though, is marked as a % now.

Thanks for the help though, prevented me from going insane!
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564
Location: London, UK

PostPosted: Wed Aug 28, 2002 4:26 pm (12 years ago) Reply with QuoteBack to Top

Quote:
The coding irregulaties are how I code, I've never used </P> tags, just something I've never done to be honest!


It's a bad habit to get into, not using </p> tags... It's not standard compliant, and some browsers (particularly NS) get confused by too many <p> tags and no </p> tags.

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal MessageVisit Poster's Website
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   




You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

PoignantEase
Web design, coding, script installation, phpBB customisation - From a 4WebHelp team member



Page generation time: 0.045938 seconds :: 18 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme