4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu

 Anyone any good at installing Horde/IMP?
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Mar 30, 2003 5:12 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

I want this installed on one of my sites, as I have a few people with email addys, and they don't like using the built in webmail client, and don't use a POP3 Client, I was wondering if anyone was any good at installing it, and if so could they do it for me for free, as I never seem to be able to get it to work!

Thanks
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sun Mar 30, 2003 5:52 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

I have installed it before, but I did it on CPanel. Have you got all the required modules?

Unfortunately I don't have the time to do it for you Sad

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Mar 30, 2003 8:58 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

I think I have the requried modules. as their is an installation of horde on the same system I think.... Is there any quick way of checking?
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Mar 30, 2003 10:57 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Well I've done it Very Happy But I'm not sure how you can customise the page titles and everything, and I don't get the images accross the top row, I just get links, saying inbox etc, without the images above them, they're not broken though, as if I view source, there is no reference to the images...
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 3:52 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Anyone know how you can get it to display HTML emails, a la F2S Webmail style?
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 4:33 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Doesn't it do that by default? If it doesn't, what does it do?

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 4:49 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Nope, I just get text and text only in it Sad I also don't get a row of buttons at the top, just text links... Though the server doesn't have IMAP installed, but I'm using it through pop3, but that shouldn't make a diffrence...
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 4:55 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

http://www.hadleigh.ws/horde.gif

Example of what I get, I don't get anything above the text at the top
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 5:00 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Here you go: http://horde.org/faq/admin/config/index.php#c14

Seems they think it is a security risk, so they turn it off by default. I guess that's quite reasonable.

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 5:19 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Great, any ideas on how to solve the icons not appearing at the top of the page and just text problem?
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 5:20 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

That I really don't know, since when I installed it they appeared automatically. Guess you'll have to look through the config files...

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 5:24 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Yeah, they did for me on the previous version of IMP (3.1) but haven't when I've installed 3.2 Sad
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Ben
Senior WebHelper
Senior WebHelper


Joined: 08 Jan 2002
Posts: 431
Location: Liverpool - UK

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 6:08 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

I installed 3.2 the other day and the icons were there.

Dont blame you for wanting IMP, squirel mail looks a big Image

________________________________
Ben Scott

Red and White Kop
OfflineView User's ProfileFind all posts by BenSend Personal MessageSend emailVisit Poster's Website
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 6:10 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Strange, As if I go to view source, there is not even a reference to any images, just the text links, any idea what file the top menubar source code resides in? As I can't find it.

I'm using Horde 2.2 alongside IMP 3.2.1 myself...

Squirrel mail is bad, I don't like it at all, but that's ensim for you! Sad
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
adam
Forum Moderator & Developer



Joined: 26 Jul 2002
Posts: 704
Location: UK

PostPosted: Mon Mar 31, 2003 6:17 pm (14 years, 8 months ago) Reply with QuoteBack to Top

[offtopic]I love squirrelmail, whats wrong with it?[/offtopic]

________________________________
It's turtles all the way down...
OfflineView User's ProfileFind all posts by adamSend Personal MessageVisit Poster's Website
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   


Go to page 1, 2  Next

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Page generation time: 0.053022 seconds :: 17 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme