4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu

 Internal Server error for a missing php page
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
fredmatrack
Junior WebHelper
Junior WebHelper


Joined: 27 Feb 2002
Posts: 24
Location: Hoboken (Antwerpen, Belgium)

PostPosted: Thu Jun 13, 2002 9:40 am (15 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Hi,

I have an apache 1.3.24 running on my win NT 4.0. When i open a .php page, there is no problem. When i open a .html page, nog problem. But, when i ask a .php that doesn't exist, I get an internal server error. With a normal .html page I get an error 404.

PHP is running in safe mode.

http://home.fredmatrack.net:8001/phpinfo.php
http://home.fredmatrack.net:8001/idontexist.php
OfflineView User's ProfileFind all posts by fredmatrackSend Personal MessageSend emailVisit Poster's WebsiteMSN MessengerICQ Number
Justin
4WebHelp Addict
4WebHelp Addict


Joined: 07 Jan 2002
Posts: 1060

PostPosted: Sun Jun 23, 2002 5:03 pm (15 years, 4 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Try deleting the .htaccess file if you have one.........
OfflineView User's ProfileFind all posts by JustinSend Personal MessageSend email
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   




You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Page generation time: 0.052639 seconds :: 17 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme