4WebHelp
 FAQ  •  Search  •  User Groups  •  Forum Admins  •  Smilies List  •  Statistics  •  Rules   •  Login   •  Register
Toggle Navigation Menu

 phpBB PM Error
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic
Author Message
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sat May 25, 2002 3:37 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Well then just look for something like this:

Code:
Failed sending email


It HAS to be there, if you're running 2.0.1.

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Richard
WebHelper
WebHelper


Joined: 12 Jan 2002
Posts: 93
Location: Herts, UK

PostPosted: Sat May 25, 2002 3:39 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

I found it and changed it. Just going to see if it worked ....
OfflineView User's ProfileFind all posts by RichardSend Personal Message
Richard
WebHelper
WebHelper


Joined: 12 Jan 2002
Posts: 93
Location: Herts, UK

PostPosted: Sat May 25, 2002 3:41 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

I think I have made it worse. Is this right:
Code:
//if ( !$result )
      {
         message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email', '', __LINE__, __FILE__);
      }
OfflineView User's ProfileFind all posts by RichardSend Personal Message
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sat May 25, 2002 3:44 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

No, it isn't. Try this:

Code:
/* if ( !$result )
      {
         message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email', '', __LINE__, __FILE__);
      } */

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Richard
WebHelper
WebHelper


Joined: 12 Jan 2002
Posts: 93
Location: Herts, UK

PostPosted: Sat May 25, 2002 3:47 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Hasn't worked. It's come up with this error:
Code:
Parse error: parse error, expecting `')'' in /mnt/host-users/rs-world/phpBB2/includes/emailer.php on line 95

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: emailer in /mnt/host-users/rs-world/phpBB2/privmsg.php on line 1139
OfflineView User's ProfileFind all posts by RichardSend Personal Message
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sat May 25, 2002 3:54 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Are you sure you ONLY modified what's above? And are you sure you didn't replace something else with what's above?

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Richard
WebHelper
WebHelper


Joined: 12 Jan 2002
Posts: 93
Location: Herts, UK

PostPosted: Sat May 25, 2002 4:44 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Think so. Here's the file:
Code:
Code deleted by Richard


Last edited by Richard on Sat May 25, 2002 5:04 pm, edited 1 time in total
OfflineView User's ProfileFind all posts by RichardSend Personal Message
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sat May 25, 2002 4:53 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

You must have changed something. This is the correct code:

Code:
      if ( !file_exists($this->tpl_file) )
      {
         message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not find email template file ' . $template_file, '', __LINE__, __FILE__);
      }

      if ( !$this->load_msg() )
      {
         message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not load email template file ' . $template_file, '', __LINE__, __FILE__);
      }


See the difference with yours?

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Richard
WebHelper
WebHelper


Joined: 12 Jan 2002
Posts: 93
Location: Herts, UK

PostPosted: Sat May 25, 2002 5:02 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

I see the problem. I have just changed the script and now it works great. Thanks for your help ! Smile
OfflineView User's ProfileFind all posts by RichardSend Personal Message
Daniel
Team Member



Joined: 06 Jan 2002
Posts: 2564

PostPosted: Sat May 25, 2002 5:18 pm (15 years, 6 months ago) Reply with QuoteBack to Top

Phew! I thought it had to be a silly mistake... Smile

________________________________
Image
OfflineView User's ProfileFind all posts by DanielSend Personal Message
Display posts from previous:      
Post New TopicReply to Topic
View Previous Topic Print this topic View Next Topic


 Jump to:   


Go to page Previous  1, 2

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Page generation time: 0.066185 seconds :: 17 queries executed :: All Times are GMT
Powered by phpBB 2.0 © 2001, 2002 phpBB Group :: Based on an FI Theme